کدخبر: ۸۳۳۵۹
۰۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۵۸
چاپ

دستگیری ۳۲ سارق و مالخر در خراسان جنوبی

بیرجندرسا-رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح عملیاتی مقابله با مالخران اموال مسروقه در سه روز اخیر ۳۲ سارق و مالخر در استان دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کاظم صادقی روز دوشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی، طرح مقابله با مالخران اموال مسروقه را در استان خراسان جنوبی به مدت ۷۲ ساعت اجرایی کردند.

وی افزود: این طرح با هدف شناسایی و دستگیری سارقان به طور متمرکز در سطح استان اجرا شد و ماموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی پلیسی در عملیات‌های جداگانه ۳۲ سارق و مالخر را دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: در این رابطه ۳۷ فقره پرونده سرقت نیز کشف شده است.

وی با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند گفت: در این طرح چهار واحد صنفی متخلف خرید ضایعات نیز برابر دستور مقام قضایی پلمب شد.

سرهنگ صادقی در پایان با تاکید بر رعایت اصول و نکات پیشگیری از سرقت افزود: ارتقای نظم و امنیت همواره در دستور کار پلیس قرار دارد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار