کدخبر: ۸۳۰۷۴
۱۲ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۱۸
چاپ

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در بیرجند

بیرجندرسا-نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خراسان جنوبی و دستاوردهای پژوهشی دستگاه های اجرایی در دانشگاه بیرجند افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا،این نمایشگاه که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استان افتتاح شد از ۱۲ تا ۱۵ آذر ماه دایر است.

دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان می توانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۵:۳۰ عصر از ظرفیت های پژوهشی، فناوری دستگاه های اجرایی، موسسات آموزش عالی بازدید کنند.

ناصر ناصری، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی،  در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیاز است که از اقدامات و خدمات شرکت های دانش بنیان بیشتر از گذشته بهره ببریم.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیانی که نیاز به حمایت بیشتری برای تولید دارند، این بستر فراهم است و مشکلی برای حمایت نداریم تا به مرحله تولید برسند و مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.

وی در ادامه گفت: اگر شرکت های دانش بنیان، محصول و پژوهشی برای تولید آماده دارند می توانیم این بستر را برای تولید محصولات آنان فراهم کنیم و نیاز است که محصولات آنان در دستگاه های اجرایی که مقدور است مورد استفاده قرار گیرد.

ناصری عنوان کرد: شرکت های دانش بنیان نگران تامین اعتبارات برای ورود به این حوزه نباشند و باید حمایت شوند که بهتر از هر سال تولیدات داشته باشند.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار