کدخبر: ۸۲۹۵۴
۰۳ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۱۴
چاپ

کاهش شدت سرما در خراسان جنوبی

بیرجندرسا-کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: با افزایش تدریجی دمای هوا تا اواسط هفته آینده از شدت سرما در استان کاسته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،فاطمه زارعی، کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد: براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا اوایل هفته آینده برخی ساعات افزایش ابر و گاهی وزش باد در استان قابل پیش‌بینی است.

وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته کمینه دمای استان با منفی یک در شهرستان قاینات و بیشینه دمای هوا با ۲۴ درجه در بندان به ثبت رسید.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: همچنین در این مدت تغییرات دمایی در مرکز استان بین یک و ۱۷ درجه ثبت شد.

دمای هوا از روز چهارشنبه در خراسان جنوبی کاهش محسوس داشت به طوری که در هشت ایستگاه استان دمای صفر و زیر صفر درجه ثبت شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار