کدخبر: ۸۲۹۵۱
۰۲ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۵۴
چاپ

بیرجند، سردترین مرکز ایستگاه استان کشور ثبت شد

بیرجندرسا-بیرجند با کمینه دمای منفی چهار درجه سلسیوس سردترین مرکز استان کشور ثبت شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به وقوع سرما و یخبندان صبح امروز در استان، گفت: سربیشه  با کمینه دمای هوا ۷ درجه سلسیوس زیرصفر به همراه ۵ ایستگاه دیگر در کشور، سردترین شهر کشور ثبت شد.

نخعی افزود: بیرجند با کمینه دمای منفی چهار درجه سلسیوس سردترین مرکز استان کشور ثبت شد.

وی با بیان اینکه صبح امروز ۸ ایستگاه استان دمای صفر و زیرصفر درجه سلسیوس را ثبت کردند، گفت: صبح امروز قاین منفی چهار درجه سلسیوس، علی آباد زارعین منفی سه درجه سلسیوس و سرایان، بشرویه، خوسف و زهان کمینه دمای صفر درجه را ثبت کردند.

نخعی افزود: براساس خروجی مدل ها‌ی پیشیابی هواشناسی امروز و فردا گاهی وزش باد و افزایش ابر قابل پیش بینی است و از فردا تا اوایل هفته آینده از شدت سرمای هوا در منطقه کاسته می‌شود.

در شب و روز گذشته سربیشه با منفی ۷ درجه سلسیوس به عنوان یکی از سردترین ایستگاه‌های کشور و بندان با ۲۹ درجه سلسیوس گرم‌ترین ایستگاه استان ثبت شد.

تغییرات دما در مرکز استان بین منفی ۴ و ۱۶ درجه ثبت شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار