کدخبر: ۸۲۸۹۹
۳۰ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۱۲
چاپ

افزایش تعداد دوربین‌های نظارت تصویری خراسان جنوبی به ۳۵ دستگاه

بیرجندرسا-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از افزایش تعداد دوربین‌های نظارت تصویری استان به ۳۵ دستگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،اسداله جلال زاده با بیان اینکه ۱۸ دوربین نظارت تصویری به سامانه‌های استان اضافه و به روزرسانی می‌شود گفت: پیرو پیگیری‌های انجام شده با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، ۴ دستگاه دوربین نظارت تصویری به سامانه‌های هوشمند حمل و نقل جاده‌ای استان افزوده و تعویض و ارتقاء کیفیت ۱۴ دوربین نیز انجام می شود.

وی با اشاره به اهمیت پایش تصویری محور‌های استان بویژه در ایام پرترافیک و هنگام بارش‌ها، افزود: این سامانه‌ها علاوه بر تشخیص ترافیک جاده ای، سوانح، انسداد و تغییرات آب و هوایی را نیز رصد می‌کنند.

اسدزاده گفت: دوربین‌های جدید نظارت تصویری در نقاط مهم از جمله گردنه‌ها، نقاط مه‌گیر و نقاط پرحادثه نصب می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر ۳۱ دستگاه دوربین نظارت تصویری در محور‌های استان فعال بوده که با اضافه شدن دوربین‌های جدید به ۳۵ دستگاه افزایش می‌باید.

به گفته وی تصویر این دوربین‌ها بر روی اپلیکیشن و سایت ۱۴۱ برای همه هموطنان قابل رویت است و هموطنان می توانند برای مدیریت سفر خود از این تصاویر و سایر قابلیت‌های سامانه ۱۴۱ استفاده کنند.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار