کدخبر: ۸۲۷۹۲
۲۵ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۱۴
چاپ

معاون استاندار خراسان‌جنوبی:

صنایع دستی نشان دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است

بیرجندرسا-معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان این‌که هر هنری از صنایع دستی که خلق می شود توسط دست و حتی ابزار ساده خلق شده است،گفت: صنایع دستی نشان دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است که در هر نقطه از جغرافیا می تواند معرف آیین ها، سنن و داشته های هر منطقه باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی "بیرجندرسا"،جواد اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی صبح امروز در اولین جشنواره مله بافی خوسف، اظهار کرد:بر کسی پوشیده نیست که صنایع دستی نشان دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است.
وی با بیان این‌که هر هنری از صنایع دستی که خلق می شود، توسط دست و حتی ابزار ساده خلق شده است،تصریح کرد: صنایع دستی نشان دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است که در هر نقطه از جغرافیا می تواند معرف آیین ها، سنن و داشته های هر منطقه باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان این‌که ما میراث دار صنایع دستی با قدمت در خراسان جنوبی هستیم،عنوان کرد: اولین توسعه هر کشور، توسعه در حوزه کشاورزی است، لذا هنر صنایع دستی از دل کشاورزی و دامپروری بیرون آمده است که در حوزه اقتصادی بسیار ارزشمند است.
اشرفی با اشاره به این‌که ۷۰ درصد صنایع دستی هنر بانوان است و در هند بیش از ۱۵ درصد درآمد آنها در حوزه صنایع دستی است،خاطرنشان کرد: اما در ایران این رقم پنج درصد است که این رقم، با احیای هنرها و صنایع دستی، رشد خواهد کرد.
وی ادامه داد: صنایع دستی جزو مشاغل مستقل و بومی است که می‌تواند به صورت مستقل بدرخشد.
اشرفی با اشاره به تبلور فرهنگ و غنای مردم این سرزمین که میراث‌دار آن مردم هستند،اذعان داشت: در دو سال اخیر شاهد توسعه صنایع دستی در استان هستیم اقتصاد مبتنی بر هنر و صنایع دستی ماحصل بخش کشاورزی است، توسعه کشت پنبه باید مبتنی بر ارزش افزوده صنایع دستی باشد.
وی افزود: باید قدر هنر این صنایع دستی را بدانیم و این محصول(مله) باید شکوفا شود لذا در زمینه تسهیلات و آموزش نیاز به کار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان این‌که در صنایع دستی ذائقه‌ساز باشید تا ارزش افزوده بیشتری کسب شود،ابراز کرد: در این صورت می توانیم بازارهای جهانی مبتنی بر نیازهای روز را تصاحب کنیم.
اشرفی بیان کرد: در خراسان جنوبی این بستر وجود دارد تا مباحث آموزشی و سایر اقدامات مربوط با توسعه مبانی بر ظرفیت‌های زیست بوم این منطقه شکل بگیرد.


انتهای پیام/۱۴

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار