کدخبر: ۸۲۷۷۲
۲۴ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۵۸
چاپ

برای افزایش ایمنی تردد شبانه

نصب ۱۸ پایه روشنایی در تقاطع غیرهمسطح کمربندی بیرجند

بیرجندرسا-با نصب ۱۸ پایه روشنایی در تقاطع غیر همسطح غدیر کمربندی شرق بیرجند افزایش ایمنی تردد شبانه را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: در ۲ کیلومتر از تقاطع غیرهمسطح غدیر کمربندی شرقی بیرجند ۱۸ پایه روشنایی نصب و اجرا شد که با استفاده از پروژکتور‌های فوق کم مصرف (LED SMD) و با کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق، ایمنی تردد شبانه مسیر مورد نظر ارتقا می‌یابد.

فدوی از دیگر موارد امور راهداری که در افزایش ایمنی نقش مهمی دارند و از ابتدای امسال توسط راهداران انجام شده را خط کشی دو هزار و  ۳۹۶ کیلومتر از محور‌های اصلی، فرعی و روستایی عنوان کرد و افزود: شش هزار و  ۳۰۰ عدد تابلو و علائم ایمنی به همراه ۶۹۰ متر مربع تابلو‌های اطلاعاتی تعمیر و نصب شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار