کدخبر: ۸۲۷۲۱
۲۲ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۰۸
چاپ

دستگیری 111 خرده فروش و معتاد در خراسان‌جنوبی

بیرجندرسا-رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی از اجرای طرح آرامش درشهر خبر داد و گفت: در این طرح 111 نفر خرده فروش و توزیع کننده مواد و معتاد در استان دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس،سرهنگ علیرضا فولادی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی اظهارداشت: مأموران  پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری ماموران انتظامی شهرستان های تابعه به منظور پاکسازی نقاط آلوده و مقابله با خرده فروشان و معتادان موادمخدر، طرح آرامش درشهر در مناطق آلوده و جرم‌ خیز در استان را اجرایی کردند. 

وی بیان داشت: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده میدانی مناطق آلوده و جرم خیز را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی محل های شناسایی شده را بازرسی کردند. 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی افزود: مأموران در این عملیات پاتوق های شناسایی شده را بازرسی کردند و ۱۰۰کیلو و ۱۵۵گرم انواع مواد مخدر کشف و در این رابطه ۳۸ نفر خرده فروش و۷۳ نفر معتاد مواد مخدر دستگیر شدند. 

سرهنگ فولادی با اشاره به این که اجرای این طرح، موجب رضایت‌مندی شهروندان و همچنین تقدیر و تشکر آنان را به همراه داشته است؛ تصریح کرد: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند. 

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار