کدخبر: ۸۲۳۵۵
۲۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۰
چاپ

مدیر کل استاندارد خراسان‌جنوبی خبر داد

شناسایی ۶۷۰کالای غیراستاندارد در خراسان‌جنوبی/از واحدهای رعایت کننده شاخص‌های استاندارد تقدیر شد

بیرجندرسا-مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی از شناسایی ۶۷۰ کالای غیراستاندارد در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی"بیرجندرسا"، مهدی دستورانیمدیرکل استاندارد خراسان جنوبی امروز در آیین نکوداشت روز جهانی استاندارد، اظهار کرد: طی10 ماه گذشته به عنوان نماینده تولیدکننده و مصرف‌کننده عمل کرده‌ایم و با 2هزار و 66 بازرسی 670 کالای غیر استاندارد را شناسایی کرده‌ایم.
وی با بیان این‌که خوشبختانه امروز مردم از آرد با کیفیتی استفاده می‌کنند،تصریح کرد: به جای این‌که مردم و تولیدکننده به سمت ما بیایند ما به سمت آنها رفته‌ایم و با 541 بازرسی 687 نمونه برداری کرده‌ایم.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی ادامه داد : هر واحدی که مشکلی در زمینه استاندارد دارد به شرط رعایت حقوق مردم آماده هر گونه همکاری را با آنها داریم.
دستورانی تصریح کرد: 67 درصد واحدهایی که مشمول استاندارد اجباری بودند را به 54 درصد رسانده‌ایم.
وی با اشاره به این نکته که 41 درصد کم فروشی رسمی داشته‌ایم،اضافه کرد:امروز این مهم را به 26 درصد کاهش دادیم که نشانگر یک کار جهادی و بزرگ است.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با بیان این‌که 370 بازرسی از شهر بازی‌ها و صدور 478 گواهینامه برای آسانسورهای موجود در خراسان‌جنوبی انجام شده است،بیان کرد: 71 دستگاه پر تردد دولتی را با 110 آسانسور که فقط 12 درصد آنها استاندارد داشت را کنترل کرده‌ایم که به 55 درصد رسیده است.
دستورانی در پایان اضافه کرد: در این مراسم از دو واحد نمونه کویرتایر و تروند زعفران قاینات که همه شاخص‌های استاندارد را رعایت کرده‌اند ، تقدیر می‌شود.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار