کدخبر: ۸۰۹۵۸
۰۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۶
چاپ

پیشرفت 10 تا 70 درصدی 15 پایگاه 115 در حال ساخت خراسان جنوبی

بیرجندرسا-معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: 15 پایگاه اورژانس در استان در حال ساخت است که پیشرفت فیزیکی بین 10 تا 70 درصد دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،علیرضا عباسی، معاون مرکز مدیریت حوداث و فوریت های پزشکی خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران از در حال ساخت بودن ۱۵ پایگاه اورژانس در استان خبر داد و اظهارداشت: این پایگاه‌های در حال ساخت از ۱۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اعبار مورد نیاز برای تکمیل هر پایگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

وی با بیان براساس استاندارد تعریف شده در شهر‌ها به ازای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت ودر جاده‌ها به ازای هر ۴۰ کیلومتر باید یک پایگاه اورژانس فعال باشد افزود: خراسان جنوبی در این زمینه از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی ادامه داد:  زمان رسیدن بر سر بیمار در شهر‌ها در ۸۰ درصد حوادث باید زیر ۸ دقیقه و در جاده‌ها باید زیر ۱۴ دقیقه باشد که در خراسان جنوبی این نرخ در شهر‌ها ۷ دقیقه و در جاده‌ها ۱۲ دقیقه است.

عباسی تعداد پایگاه‌های اورژانس استان را ۸۵ پایگاه عنوان کرد و افزود: این پایگاه‌ها ۲۴ ساعته در استان فعال و آماده خدمات رسانی به مردم است.

وی تعداد آمبولانس‌های این پایگاه‌ها را ۱۲۹ دستگاه اعلام کرد که از این تعداد ۸۵ دستگاه فعال است و بقیه پشتیبان و یا در حال تعمیر و رفع نواقص است.

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی از دو پایگاه هوایی در شهرستان‌های بیرجند و طبس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس برای پشتیانی حوادث با تلفات بالا در شهرستان‌های نهبندان، فردوس و طبس برخوردار است.

وی تعداد نیرو‌های فوریت پزشکی در این پایگاه‌ها را ۵۶۰ نفر اعلام کرد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار