کدخبر: ۷۸۴۹۶
۱۱ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۰
چاپ

وقوع 385 واقعه حریق در خراسان جنوبی

بیرجندرسا-رئیس سازمان آتش نشانی خراسان جنوبی گفت: در ۱۱ ماه گذشته ۳۸۵ واقعه حریق در بیرجند رخ داد که در مقایسه با سال گذشته که ۴۴۸ مورد بود ۱۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،علی حیاتی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ۱۱ ماه گذشته ۳۸۵ واقعه حریق در بیرجند رخ داد که در مقایسه با سال گذشته که ۴۴۸ مورد بود ۱۴ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: همچنین از ابتدای سال ۹۱۰ مورد حادثه توسط آتش نشانی بیرجند پوشش داده شده که در مقایسه با سال گذشته ۱۴.۶ درصد افزایش نشان می دهد.

به گفته وی از مجموع هزار و ۲۹۵ مورد حادثه و حریق رخ داده ۵۸ مورد عمدی، ۸۱۳ مورد غیرعمدی و ۴۲۴ مورد با علت نامعلوم بود رخ داده است.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند افزود: در حوادث و حریق امسال ۱۵ نفر فوت کردند، ۲۲۷ نفر مصدوم شدند و ۷۰۵ نفر نجات یافتند.

حیاتی همچنین گفت: میانگین مدت زمان رسیدن به محل حریق در داخل شهر ۳ دقیقه و ۳۲ ثانیه و خارج از شهر ۱۰ دقیقه بوده است.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار