کدخبر: ۴۱۹۹۱
۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۰
چاپ

مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی:

اعزام 50 گروه جهادی تا پایان تابستان به مناطق محروم خراسان جنوبی

اعزام 50 گروه جهادی تا پایان تابستان به مناطق محروم خراسان جنوبی

بیرجندرسا-مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی، گفت: تا پایان تابستان حدود ۵۰ گروه جهادی به مناطق محروم اعزام شوند که تا کنون بیشتر این گروه‌ها اعزام شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا، علی قاسمی، در بازدید از اردوهای جهادی مناطق محروم شهرستان زیرکوه با بیان اینکه گروه‌های جهادی از سال ۷۹ به دستور مقام معظم رهبری تشکیل که مسئول این اقدامات بسیج سازندگی بوده است، گفت: اولین گروهی که آن سال‌ها به مناطق محروم اعزام شدند دانشجویی بود که در خراسان جنوبی نیز شروع کار گروه‌های جهادی با دانشگاه پیام نور بوده است.

 وی افزود: امسال نیز تا پایان تابستان حدود ۵۰ گروه جهادی به مناطق محروم اعزام می‌شوند که تاکنون بیشتر این گروه‌ها اعزام شده‌اند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی تصریح کرد: خدمت‌رسانی به محرومین در مناطق دور دست یکی از اهداف اعزام گروه‌های جهادی است.

قاسمی ادامه داد: اردوهای جهادی تاثیر زیادی روی خودسازی دانشجویان دارد به طوری که بسیاری از این افرادی که در اردوهای جهادی حضور پیدا می‌کنند، زمان بازگشت بطور کامل متحول و افرادی مسئولیت پذیرتری خواهند بود.

وی تاکید کرد: حضور این گروه‌های جهادی در روستاهایی که با خشکسالی مواجه هستند باعث ایجاد روحیه در بین مردم روستا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی، تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هم می‌توانند با اعضای گروه‌ها به اردوهای جهادی بروند.

قاسمی خاطر نشان کرد: استقبال کودکان و نوجوانان از دانشجویان جهادگر در روستا‌ها بسیار خوب بوده به طوری که در برخی از دروس چند تا کلاس برگزار می‌کنیم.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.