کدخبر: ۴۱۸۳۲
۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۸
چاپ

به مناسبت هفته مهارت؛

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی در بیرجند افتتاح شد

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی در بیرجند افتتاح شد

بیرجندرسا-مدیرکل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: در دومین روز از هفته مهارت و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی در بیرجند افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی، حسین خوشایند در مراسم افتتاح آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی در آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای واقع در خیابان قدس بیرجند اظهار داشت: آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی با اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای از توان بخش خصوصی برای گسترش فعالیت‌های این سازمان استفاده می‌کند، افزود: نیاز روز افزون بازار کار به نیروی کار ماهر و همچنین ضرورت سرعت بخشیدن به گسترش خدمات آموزشی سبب شد تا این سازمان ضمن ارتقاء و به روز رسانی آموزش‌های بخش دولتی از توان و ظرفیت‌های بخش غیردولتی نیز بهره‌مند شود.

وی بر اجرای دوره‌های آموزشی در چارچوب استانداردهای مهارتی تاکید کرد و گفت: تمامی دوره‌های آموزشی که توسط آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان و شهرستان‌ها ارائه می‌شود حائز اعتبار و ارزشی معادل دوره‌های آموزشی بخش دولتی است.

مدیرکل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: در صورت موفقیت کارآموزان آموزش دیده در آزمون‌هایی که در پایان دوره آموزش توسط سازمان برگزار می‌شود گواهینامه‌ای با کد بین‌المللی به فرد اعطا می‌شود.

خوشایند عنوان کرد: در حال حاضر 155 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان وجود دارد که از این تعداد 141 آموزشگاه در حال حاضر فعال بوده و خدمات آموزشی ارائه می‌دهد.

وی در ارتباط با آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای صنایع دستی گفت: این آموزشگاه بازار محور بوده تا در کنار آموزش کارآموزان تولید و فروش محصولات صنایع دستی استان را نیز انجام دهد.

مدیرکل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در این آموزشگاه‌ رشته‌هایی از قبیل بافت تابلوفرش، گلیم، گبه، جاجیم، طراحی نقشه فرش و پرداخت برجسته تابلوفرش ارائه خواهد شد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.