کدخبر: ۴۱۲۶۰
۱۰ تیر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۵
چاپ

فرماندار درمیان خبر داد

آموزش بیش‌از هزار کارآموز در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای درمیان

آموزش بیش‌از هزار کارآموز در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای درمیان

بیرجندرسا- فرماندار درمیان گفت: در سال گذشته یک‌هزار و 150 کارآموز در دوره‌های مهارت‌آموزی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای درمیان شرکت کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط‌عمومی فرمانداری درمیان، محمد بشیری‌زاده در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان درمیان اظهار داشت: سال گذشته 204 هزار و 615 نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در شهرستان درمیان به کارآموزان در بخش‌های آموزش ثابت، سیار شهری و روستایی، صنایع، اصناف و جوار دانشگاهی ارائه شد.

وی با بیان اینکه کارآموزان درمیانی با شرکت در دوره‌های آموزشی این مرکز مهارت‌هایی در زمینه‌های فنی، خدماتی و صنایع دستی کسب کردند، افزود: سال گذشته یک‌هزار و 350 گواهینامه مهارت کار برای کارآموزان درمیانی صادر شد.

فرماندار درمیان توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ویژه بانوان در زمینه صنایع دستی را از اولویت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان درمیان برشمرد و گفت: فنی و حرفه‌ای از دستگاه‌های اثرگذار در حوزه اشتغال است.

بشیری زاده با بیان اینکه به منظور بهره‌گیری از توان نیروهای بومی شهرستان و رفع نیاز بازار کار همسویی آموزش‌های فنی حرفه‌ای شهرستان با صنایع و خدمات جدید ارائه شده در درمیان ضروری به نظر می‌رسد، تصریح کرد: گازرسانی به شهرستان یکی از زمینه‌های ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در درمیان است که با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانیم شاهد اشتغال سازنده دراین زمینه باشیم.

وی با تاکید بر بروزرسانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با روند پیشرفت تکنولوژی، بازار کار و نیروی انسانی مورد نیاز شهرستان گفت: در حال حاضر 11 آموزشگاه غیر دولتی فنی و حرفه‌ای در شهرستان درمیان فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: رسالت اصلی مراکز فنی و حرفه‌ای مهارت‌آموزی برای افراد جویای شغل و ارتقای مهارت شاغلان در حرف مختلف است.

حسین خوشایند از فعالیت 21 مرکز فنی و حرفه‌ای در استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: به منظور آموزش متقاضیان جویای اشتغال تعداد 125 کارگاه مجهز در مراکز فنی و حرفه‌ای استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه تمامی خدمات و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بخش دولتی رایگان است، ادامه داد: برنامه‌ریزی مستمر بر مبنای نیازسنجی اشتغال محور و بروزرسانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای همسو با نیاز جامعه از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح نیاز سنجی مهارتی روستاییان در  شهرستان‌های درمیان، سربیشه، زیرکوه و نهبندان تصریح کرد: خدمات فنی و حرفه‌ای بدون هیچ‌گونه محدودیت سنی و جنسی برای متقاضیان مهارت‌آموزی در تمام نقاط شهری و روستایی استان خراسان جنوبی قابل ارائه است.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار