کدخبر: ۴۱۰۷۴
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۱
چاپ

برگزاری همايش آموزشی مهارت‌ها و سبك زندگی ويژه مددجويان تحت حمايت كميته امداد سربیشه

برگزاری همايش آموزشی مهارت‌ها و سبك زندگی ويژه مددجويان تحت حمايت كميته امداد سربیشه

بیرجندرسا- همايش آموزشی مهارت‌ها و سبك زندگی ويژه مددجويان تحت حمايت كميته امداد امام خميني(ره) شهرستان سربیشه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسابه نقل از روابط عمومي كميته امداد امام خميني (ره) سربيشه، علي قريب مدير كميته امداد شهرستان سربيشه از برگزاری همايش آموزشی مهارت‌ها و سبك زندگی ويژه مددجويان تحت حمايت كميته امداد امام خميني(ره) این شهرستان خبر داد و گفت: از آنجايی كه تعداد كثيری از فرزندان خانواده‌های تحت حمايت را جوانان 15 تا 30 سال تشكيل مي‌دهند و از طرفی با وجود فقر فرهنگی و اقتصادی در اين منطقه، اين خانواده‌ها در معرض آسيب‌های اجتماعی بيشتری قرار دارند، كميته امداد امام خميني (ره) به منظور هدايت و افزايش آگاهی خانواده‌ها در زمينه‌های كسب مهارت‌های زندگی اجتماعی اقدام به برگزاری اين دوره‌ها مي‌كند.

 
همايش آموزشی مهارت‌ها و سبك زندگی ويژه مددجويان تحت حمايت كميته امداد سربیشه
 
زرگر از اساتيد دانشگاه در اين همايش كه با حضور 150 نفر از مددجويان تحت حمايت اين نهاد برگزار شد مطالبي پيرامون اصول و تكنيك‌هاي مختلف مهارت‌های زندگي، شناخت دنيای نوجوانی و جوانی و بروز رفتارهای عاقلانه و احساسی در افراد، ارتباط سازنده رفتاری مادران و دختران و توجه به شخصيت‌شناسی افراد در ارتباطات اجتماعی و فردی مطالبی را بيان کرد.
در پايان به تعدادب از شركت‌كنندگان در اين كارگاه آموزشب، هدايايب به رسم يادبود اهدا شد.
 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار