کدخبر: ۴۰۶۵۶
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۷
چاپ

در شهرستان سربیشه

جشنواره غذاهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی برگزار شد

جشنواره غذاهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی برگزار شد

بیرجندرسا- برترین‌های جشنواره غذاهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی شهرستان سربیشه گرامیداشت روز معلم و پدر معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس,صبح امروز در راستای ایجاد شور و نشاط اجتماعی و اتحاد ملی و گرامیداشت سالروز میلاد حضرت علی(ع) و نکوداشت مقام پدر و معلم «جشنواره غذاهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی» شهرستان سربیشه به ابتکار دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان جنوبی و با مشارکت کانون بشارت مهر، اداره ورزش و جوانان و هیئت ورزش روستایی و بومی‌محلی در روستای مشوکی سربیشه برگزار شد.

در این جشنواره بیش از 150 ورزشکار از روستاهای درخت توت، قاسم‌آباد، نوده، درح، مرکه و مشوکی در رشته آشپزی سنتی و بازی‌های محلی دال‌پلان، طناب‌کشی، دو و میدانی و الاغ‌سواری با یکدیگر به رقابت پرداختند.

حدود 15 بانوی روستاهای سربیشه در بخش آشپزی غذاهای سنتی جشنواره به هنرنمایی پرداختند و کام حاضران را با تهیه نان محلی روغنی و کماچ، کلوچه محلی، کشک، آش نذری، سبزی‌پزی و تهیه آب دوغ و شیرینی خانگی، شیرین کردند و با نظر داوران عصمت و فرشته دری، فاطمه و زهرا نخعی از روستای نوده رتبه نخست را کسب کردند، تیم بانوان روستای درخت توت در جایگاه دوم ایستاد و تیم روستای مشوکی سوم شد.

در رشته دال‌پلان بانوان، کانون فرهنگی هنری مسجد عمار درح قهرمان شد، بسیج خواهران مشوکی نایب قهرمانی را کسب کرد و تیم دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان جنوبی رتبه سوم را از آن خود کرد و در رشته طناب‌کشی بخش بانوان این جشنواره پایگاه بسیج خواهران مشوکی رتبه نخست مسابقات را از آن خود کرد، تیم فجر نایب قهرمان شد و تیم پایگاه شهید دوستی در جایگاه سوم ایستاد.

در رشته دو ومیدانی بخش بانوان رده سنی جوانان عاطفه و فاطمه قاسم‌آبادی رتبه‌های برتر را کسب کردند و در بخش نوجوانان نیز شیوا خسروی، رقیه اکبری و سمیه خسروی رتبه‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.

کاپ اخلاق جشنواره به کانون‌های فرهنگی هنری مسجد ابوالفضلی(ع) نوده و مسجد امیرالمومنین(ع) روستای درخت توت اهدا شد

در بخش آقایان جشنواره غداهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی شهرستان سربیشه حدود 120 نفر در مسابقات رشته‌های متنوع ورزشی به دیدار هم رفتند که در رشته الاغ سواری بیش از 15 سوارکار در مصافت سه کیلومتری روستای مشوکی به رقابت پرداختند که غلام خسروی بر سکوی نخست ایستاد.

در رشته دال‌پلان این جشنواره کانون فرهنگی هنری امام علی(ع) روستای لانو قهرمان شد، کانون فرهنگی هنری علی‌ابن ابیطالب(ع) مشوکی نایب قهرمانی را از آن خود کرد و دبیرخانه کانون‌های مساجد استان نیز در جایگاه سوم ایستاد.

در رشته طناب‌ کانون فرهنگی هنری امیرالمومنین (ع) روستای درخت رتبه نخست را بدست آورد، کانون فرهنگی هنری ابوالفضل‌العباس(ع) روستای مرکه رتبه دوم را کسب کرد و کانون فرهنگی هنری علی‌ابن‌ابیطالب(ع) مشوکی سوم شد.

در رشته دو و میدانی رده سنی نوجوانان علی کیهانی، علی خسروی و محمد کهن حائز رتبه‌های برتر شدن و در رده سنی جوانان اسماعیل خسروی، احمد نخعی و رضا نخعی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

براساس نظر و رأی داوران جشنواره فرهنگی ورزشی غذاهای سنتی و بازی‌های بومی‌محلی شهرستان سربیشه کاپ اخلاق جشنواره در بخش بانوان به کانون فرهنگی هنری مسجد ابوالفضلی(ع) نوده اهدا شد و در بخش آقایان نیز کانون فرهنگی هنری مسجد امیرالمومنین(ع) روستای درخت توت تعلق گرفت.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار