کدخبر: ۴۰۲۵۴
۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۴۰
چاپ

حجت الاسلام نوفرستی:

حضرت ابراهیم (ع) نه تنها برای مومنین بلکه برای تمام بشریت یک الگو واسوه است

 حضرت ابراهیم (ع) نه تنها برای مومنین بلکه برای تمام بشریت یک الگو واسوه است

بیرجندرسا- نماینده ولی فقیه در سپاه انصار الرضا(ع) گفت: خداوند در سوره ممتحنه می فرماید ما در وجود حضرت ابراهیم (ع) نه تنها برای شما مومنین بلکه برای تمام بشریت یک الگو قرار داده و زندگیشان سراسر درس است.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت الاسلام نوفرستی نماینده ولی فقیه در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت مقام مادر که در شهدای باقریه بیرجند برگزار شد اظهار کرد: در قرآن دو شخصیت مرد و دو شخصیت زن به عنوان الگو معرفی شده است.

وی افزود: همچنین در روایات دو خانواده به عنوان شخصیت برتر و اسوه برای ما معرفی شده که ما باید از آنها درس بگیریم که یکی از آن دو شخصیت وجود ابراهیم خلیل(ع) و خانواده عظیم ایشان است.

نماینده ولی فقیه در سپاه انصار الرضا(ع) ادامه داد: خداوند در سوره ممتحنه می فرماید ما در وجود حضرت ابراهیم (ع)  نه تنها برای شما مومنین بلکه برای تمام بشریت یک الگو قرار داده و زندگیشان سراسر درس است.

حجت الاسلام نوفرستی در خصوص امتحانات الهی برای حضرت ابراهیم (ع) عنوان کرد:خدا در قرآن می فرماید ما در هر امتحانی که بر سر راه حضرت  ابراهیم (ع) گذاشته وی زیبا عمل کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر حضرت ابراهیم که در امتحانات  مختلف پیروز و سربلند بیرون آمد فرزندش اسماعیل هم در جایی که خداوند دستور داد که حضرت ابراهیم فرزندش اسماعیل را قربانی کند تسلیم خواسته خداوند شد واز این امتحان الهی  پیروز و سربلند بیرون آمد.

حجت الاسلام نوفرستی با بیان اینکه این خانواده آنقدر الگو می شوند که همه حاجیان در موسم حج باید از این خانواده الگو بگیرند گفت:حاجی باید دوره خانه خدا طواف کند و نماز را پشت مقام ابراهیم بخواند و همچنین حجر اسماعیل درون طواف است.

وی افزود :خانواده حضرت ابراهیم(ع) خانواده ای بودند که تسلیم امر خدا بوده و به در گاه خدا تضرع داشتند و خداوند از حضرت ابراهیم به عنوان یک امت یاد می کند.

 حجت الا سلام نوفرستی عنوان کرد: دومین الگو در قرآن, وجود خانواده پیامبر خاتم است و هرکس می خواهد در قیامت در پناه خدا باشد باید از پیامبر الگو بگیرد از پیامبری که یک خانواده مطهر و پاک دارد.

وی بیان کرد: خداوند در سوره لقمان آیاتی را  در خصوص جایگاه پدر و مادر خصوصا مادر بیا ن کرده است

حجت الاسلام نوفرستی با بیان اینکه حق و حقوق دین ما روشن است و حق هر کسی جای خودش وهیچ کدام مانع حق دیگری نیست افزود: همه ما نسبت به همسر خود مسئو لیت داریم و نباید حق همدیگر را ضایع کنیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه انصا رالرضا (ع)ادامه داد:خداوند در قرآن می فرماید برای شما از جنس خودتان همسری قرار دادیم و زن و مرد باید مکمل هم باشند .

وی با بیان اینکه زن مایه آرامش زندگی است گفت:خداوند مودت را بین زن و مرد قرار داد و باید نسبت به همدیگر احساس تکلیف کنند.

حجت الاسلام نوفرستی تصریح کرد: متاسفانه آمار طلاق در استان ما بالا است زیرا زن و مرد هیچ کدام رسالت خود را نمی شناسد.

وی بابیان اینکه حضرت زهرا(س)در میان زنان عالم  بهترین جایگاه را دارد گفت: وجود حضرت علی(ع) مصداق انفس و نزدیک ترین وجود به وجود پیغمبر است

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار