بیرجندرسا- تردیدی وجود ندارد که ائتلاف عربی - ترکی به جای تعامل برای حل بحران های موجود در منطقه در صدد ایجاد اتحاد نامقدس با اسرائیل بر ضد ایران است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فردا، پادشاه عربستان در تماس با اردوغان رئیس جمهور ترکیه نتایج سفر او به تهران را جویا شد و اردوغان هم اطلاعات لازم را در اختیار ملک سلمان قرار داده است.
روزنامه الیوم السابع این خبر را منتشر کرده و یاد آور شده که مقامات دو کشور رایزنی مفصلی در باره شرایط منطقه با یکدیگر داشته اند.
برخی کارشناسان عرب پیشتر از طرح پنهان مصر و عربستان برای ایجاد ناتوی عربی در منطقه با مشارکت ترکیه خبر داده بودند .
به نظر می رسد سفر اردوغان به تهران و گفتگوهای خصوصی وی با برخی مسئولان ایران بر روی موضوع حضور و دخالت در یمن متمرکز بوده که با پاسخ قاطع تهران روبرو شده است.
ایران بارها هرگونه مداخله در یمن یا سایر کشورهای عربی را رد کرده و در موضوع یمن نیز خواستار مداخله بشردوستانه برای رساندن مواد غذایی و دارو به ستمدیدگان یمن است
با این حال بر اساس ارزیابی های موجود تردیدی وجود ندارد که ائتلاف عربی - ترکی به جای تعامل برای حل بحران های موجود در منطقه در صدد ایجاد اتحاد نامقدس با اسرائیل بر ضد ایران است.
پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در گزارشی نوشت: مقامات دولت عربستان سعودی در محافل خصوصی به منظور همکاری با اسرائیل به منظور جلوگیری از هسته ای شدن ایران ابراز تمایل کرده اند.
آنچه که سعودی ها و صهیونیستها در آن اشتراک نظر دارند نگرانی از تعامل دو جانبه ایران و امریکا در موضوعات منطقه ای در صورت حاصل شدن یک توافق سیاسی است.
این پایگاه اینترنتی نوشت : اظهارات رهبر معظم ایران در روز پنجشنبه مبنی بر اینکه گفتگوهای هسته ای می تواند آزمونی در این باره باشد که آیا پس از تکمیل این روند احتمال تعامل بیشتر با امریکاوجود دارد یا خیر، تصریح کرد: این مساله بیشتر از همه، اسرائیل و عربستان را نگران می کند، چرا که اگر تهران تا آن مرحله پیش برود با اعتماد به نفس بیشتری می تواند به یک قدرت غیر قابل مهار در منطقه تبدیل شود.
بر اساس این ارزیابی ، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از این موضوع بیم دارند که در صورت حصول توافق هسته ای با ایران ، آنها نادیده گرفته خواهند شد و این توافق سبب ایجاد فضای گسترده تری برای مانور ایران و نفوذ و تأثیر گذاری بر منطقه خاورمیانه خواهد شد. در مجموع از نظر عربستان سعودی، این موضوع با تحولات داخلی اخیر و تغییرات در خاورمیانه همراه شده است ، تغییراتی که به نفع کشورهای عربی نیست.
پربیننده ترین ها
فعالیت بیش از یک هزار ۵۰۰ گروه جهادی در استان/در جریان سفر رئیس جمهور طی سال گذشته به خراسانجنوبی ۱۰۰ درصد اعتبارات محقق شده است
۱۳ شهریور به عنوان روز ملی حرکتهای جهادی و امدادرسانی مردمی مورد توجه قرار گرفته است
تجلیل از برگزیدگان مسابقات آزاد استانی مهارت زندانیان خراسان جنوبی
باید ۱۳ شهریور به عنوان نمادی از یک حرکت جهادی معرفی شود.
روایت کامل جریان ۱۳ شهریور فردوس نیازمندبررسی اسناد و محتوای فراوان است
پلمب یک واحد صنفی در مجموعه بادامشک بیرجند با دستور قضایی
آغاز رزمایش فاطمیه با حضور ۱۰هزار گروه جهادی
کشف ۴۰۰ گرم طلا از اعضای باند سرقت در بیرجند
استاندار خراسان جنوبی: قدردانی از مردم در میدان عمل و خدمترسانی نمود پیدا کند
از روایت توسعه تا مطالبهگری برای حل مشکلات خبرنگاران
نخستین اجلاسیه شهدای بدونمرز خراسان جنوبی؛ روایتی متفاوت از قهرمانان فرامرزی
رئیس سازمان سمپاد: دانشآموزان نخبه در حل مسائل آینده کشور نقشآفرین باشند
۵۵ درصد مجوزهای سرمایهگذاری خارجی خراسان جنوبی در ۲ سال دولت چهاردهم
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خطاب به مدیران: از «فرصت استکبارستیزی» غافل نشوید
بهرهبرداری و اجرای ۱۶ پروژه بازآفرینی شهری در خراسان جنوبی
آخرین اخبار
رئیس سازمان سمپاد: دانشآموزان نخبه در حل مسائل آینده کشور نقشآفرین باشند
امام جمعه بیرجند: سنگرهای فرهنگی در برابر تهاجم دشمن حفظ شود
آغاز رزمایش فاطمیه با حضور ۱۰هزار گروه جهادی
نقش بیبدیل بانوان در عرصه روایتگری/باید به یک "امت مبعوث" و "زیست جهادی"برسیم
فعالیت بیش از یک هزار ۵۰۰ گروه جهادی در استان/در جریان سفر رئیس جمهور طی سال گذشته به خراسانجنوبی ۱۰۰ درصد اعتبارات محقق شده است
کشف ۴۰۰ گرم طلا از اعضای باند سرقت در بیرجند
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خطاب به مدیران: از «فرصت استکبارستیزی» غافل نشوید
توقیف اتوبوس حامل ۲ هزار و ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
بهرهبرداری و اجرای ۱۶ پروژه بازآفرینی شهری در خراسان جنوبی
اسامی شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک اعلام شد
قیمت طلا، سکه و دلار امروز ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
۱۴ شهریور، حداکثر زمان خرید تضمینی گندم از کشاورزان خراسان جنوبی
برقراری ۵ پرواز در مسیر تهران ـ بیرجند ـ تهران در هفته سوم شهریور
از شدت ناپایداریهای جوی در خراسان جنوبی کاسته میشود
تشدید نظارتها بر بازار خراسان جنوبی همزمان با فصل بازگشایی مدارس