کدخبر: ۳۹۴۱۷
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۵۶
چاپ

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند عنوان کرد:

24 مشاور مذهبی خانم به مدارس بیرجند اعزام شدند

 24 مشاور مذهبی خانم به مدارس بیرجند اعزام شدند

بیرجندرسا- سجادی نژاد گفت: امسال تعداد 24 مشاور مذهبی خانم برای پاسخگویی به مسائل شرعی دختران به مدارس بیرجند اعزام شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،  سجادی نژاد مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گردهمایی اعضای کمیته استانی همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش خراسان جنوبی  اظهارکرد: امسال تعداد 24 مشاور مذهبی خانم برای پاسخگویی به مسائل شرعی دختران به مدارس بیرجند اعزام شد.

وی افزود: تعداد 80 روحانی برای برپایی نماز جماعت در مدارس شهرستان بیرجند وجود دارد،و همچنین تعداد 185 همکار فرهنگی نیز مسئولیت اقامه نماز جماعت را در مدارس برعهده دارند وبقیه مدارس به علت کمبود جمعیت  از این مهم محروم هستند.

سجادی نژاد گفت:بهتر است روحانیونی که در آموزش وپرورش  هستند دوره های آموزشی را نیز بگذرانند زیرا قرار گرفتن افراد با شناخت محدود در این فضا باعث آسیب رساندن به این نهاد می شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: باید شناخت دانش آموزان در قالب روان شناسی رشد توسط روحانیت فراهم شود.

وی خاطر نشان کرد: دین‌مداری و علایق نسل جوان و نگاه نسل جوان  به دین و تلفیق آن به عنوان یک ضرورت با روش سنتی گذشته  متفاوت بوده و افرادی که مرتبط به آموزش و پرورش هستند باید به روحیه دانش آموزان توجه کنند.

سجادی نژاد خاطر نشان کرد: اگر امکان آن باشد  طلاب بانوان در مدارس به عنوان امام جماعت حضور پیدا کرده که ارتباط جامعی بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش ایجاد شود.

مسئول حوزه علمیه خواهران خراسان جنوبی  نیز در این نشست با بیان اینکه  در حال حاضر ثبت نام حوزه های علمیه را در استان داریم گفت: مشکل ما این است که مدیران مدارس تمایلی به حضور ما برای تبلیغات در مدارس ندارند.

حجی پور ادامه داد: متاسفانه  در حال حاضر مهم ترین دغدغه مدیران ومعلمان  این است که تعداد قبولی دانش آموزان  در دانشگاه بیشتر شود

 وی عنوان کرد : خواهش مااز مسئولین مدارس این است که هر نامه که از حوزه علمیه فرستاده می شود نهایت همکاری را با ما داشته باشند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار