کدخبر: ۳۸۲۴۱
۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۱
چاپ

برآورد 4 میلیارد تومانی برای هوشمندسازی مدارس خراسان جنوبی

برآورد 4 میلیارد تومانی برای هوشمندسازی مدارس خراسان جنوبی

بیرجندرسا-معاون پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه برای هوشمندسازی مدارس استان 4 هزار و 149 میلیون تومان اعتبار برآورد شده است،گفت: همچنین برای هوشمندسازی کلاس‌ها 16 هزار و 983 میلیون تومان اعتبار برآورد شده است.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،علی‌اصغر موسوی‌کیا ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت:2 هزار و 271 آموزشگاه با 8 هزار و 39 کلاس دایر و 148 هزار و 220 دانش‌آموز در خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند.

وی  با اشاره به اینکه تراکم کل دانش و آموزش در بخش دولتی 19.29 درصد است، افزود: 15 هزار و 279 نفر تعداد نیروهای انسانی موجود در آموزش و پرورش خراسان جنوبی هستند.

موسوی‌ کیا با بیان اینکه 51.25 درصد از دانش‌آموزان در آموزشگاه‌های استان پسر هستند گفت: همچنین 48.75 درصد از آنها دختران هستند.

وی با بیان اینکه جمعیت دانش‌آموزی شهری 69.33 درصد است ادامه داد: 30 درصد جمعیت دانش‌آموزان در مناطق روستائی هستند.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآورشد: در حال حاضر نسبت دانش‌آموز دولتی به معلم در استان 14.47 درصد است.

موسوی کیا افزود: اصلی‌ترین سیاست وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با سامان‌ دهی و بهسازی نیروی انسانی و در راستای ارتقاء کیفیت آموزش و صرفه‌ جویی در منابع مالی و انسانی، ارتقاء تراکم کلاسی و ادغام کلاس‌های کم جمعیت و قابل ادغام ضروری به نظر می‌رسد و برای اجرایی کردن بخشنامه وزارتخانه در زمینه اجباری بودن آموزش تا پایان دوره راهنمایی و لزوم پوشش تحصیلی تمامی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و هدایت آنها به مراکز پرجمعیت یا مدارس شبانه‌ روزی نیازمند تامین اعتبار لازم برای هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان هستیم.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس این بخش نامه 31 مدرسه، 96 کلاس متوسط دوم زیر نرم و 28 کلاس زیر 10 نفر در خراسان جنوبی وجود دارد.

موسوی‌کیا بیان کرد: به دلیل وجود کلاس‌های زیر نرم و بعد مسافت، نبود وسایل ایاب و ذهاب ترک تحصیل دانش‌آموزان روستائی و عشایری بودن منطقه بعضی از کلاس‌ها تجمیع شده‌اند.

وی با بیان اینکه در نهبندان 5 کلاس تجمیع شده است، ادامه داد: 248 دانش‌آموز در 27 آموزشگاه منحل یا تجمیع شده‌ و به مدارس شبانه‌ روزی دانش‌آموزان منتقل شده است.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاس‌ها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.

 معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: در مجموع ماهانه 10 میلیون و 627 هزار و 750 تومان برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان پرداخت می‌شود.

وی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاس‌ها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.

 موسوی کیا خاطرنشان  کرد: 39.4 درصد آموزشگاه‌ها و 29.6 درصد کلاس‌ها در سطح خراسان جنوبی هوشمندسازی شده‌اند.

وی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاس‌ها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.

معاون پژوهش و برنامه‌ ریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استان یادآور شد: در این زمینه می‌توان از اعتبارات استانی و همچنین مشارکت اولیاء در تامین هزینه‌های سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استفاده کرد.

وی افزود: برآورد هزینه هوشمندسازی مدارس استان 4 میلیارد و 146 میلیون تومان است که هر کلاس درسی به 3 میلیون تومان اعتبار برای هوشمندسازی نیاز دارد.

موسوی کیا در زمینه برآورد نیاز هوشمندسازی دارالقرآن‌ها در خراسان جنوبی گفت: 10 دارالقرآن در خراسان جنوبی وجود دارد که به صورت اندک دارای تجهیزات هوشمند هستند.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار