کدخبر: ۳۷۶۸۶
۱۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۵
چاپ

امحاي يك تن كله پاچه در بيرجند

امحاي يك تن كله پاچه در بيرجند

بیرجندرسا-رئيس شبكه دامپزشكي بيرجند از ضبط و امحاي يك تن کله پاچه غير بهداشتي خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازروابط عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی, عباس نيك‌پور  با اشاره به نظارت‌هاي مستمر دامپزشكي بر مراكز توليد، عرضه، نگهداري، بسته‌بندي و سردخانه‌ها افزود: طي بازديد كارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومي از يكي از سردخانه‌هاي بيرجند تعداد 400 دست كله پاچه غير بهداشتي به وزن يك تن كشف شد كه پس از بررسي‌هاي اوليه مشخص شد محموله مذكور خارج از ضوابط بهداشتي و قرنطينه‌اي به شكل غير مجاز از مشهد به بيرجند حمل شده است.

وي ادامه داد: محموله پس از طي مراحل نمونه‌گيري و با استناد به نتايج آزمايشگاهي طي مراحل قانوني ضبط و از چرخه مصرف انساني خارج شد.

رئيس شبكه دامپزشكي بيرجند با تاكيد بر رعايت حمل و نقل فرآورده‌هاي خام دامي طبق ضوابط بهداشتي تصریح کرد: فرآورده‌های خام دامی باید با مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی و با استفاده از خودروهای سردخانه‌دار و در شرايط دمايي ويژه حمل شوند.

نیک‌پور با بيان ارتباط مستقيم  فعاليت‌هاي بهداشتي دامپزشكي با سلامت مردم افزود: مواد غذايي نظير كله پاچه كه سرشار از پروتئين است، در صورتي كه در شرايط نا مناسب نگهداري شوند به سرعت فاسد شده و مصرف آن‌ها مي‌تواند تهديد جدي براي سلامت انسان باشد.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار