کدخبر: ۳۷۵۷۱
۰۷ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۲
چاپ

با اعتباری بالغ بر 325 میلیون تومان

21 باب زائرسرا در مجموعه فرهنگی، مذهبی امام علی(ع) نهبندان افتتاح شد

21 باب زائرسرا در مجموعه فرهنگی، مذهبی امام علی(ع) نهبندان افتتاح شد

بیرجندرسا-با اعتباری بالغ بر 325 میلیون تومان 21 باب زائرسرا در مجموعه فرهنگی، مذهبی امام علی(ع) نهبندان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس, صبح امروز با حضور مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی، معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار نهبندان و جمعی دیگر از مسئولان شهرستانی 21 باب زائرسرا و حسینیه سیدالشهدا(ع) در مجموعه فرهنگی، مذهبی امام علی(ع) نهبندان افتتاح شد.

برای ساخت این زائرسراها و حسینیه اعتباری بالغ بر 325 میلیون تومان هزینه شده است.

عملیات عمرانی احداث این زائرسراها و حسینیه برای خدمت‌رسانی به مسافران در سال 87 در دو طبقه و زیربنای 650 متر مربع آغاز شد و امسال تکمیل شد.

اعتبارات هزینه شده برای احداث این زائرسراها از محل اعتبارات تملک دارایی، اعتبارات سازمان اوقاف، عواید مجموعه فرهنگی و مذهبی، وام اخذ شده از صندوق راسخون و کمک‌های مردمی و خیرات و مبرات بوده است که هزینه شده است.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار