19. اسفند 1398 - 13:08
با تلاش پژوهشگران دانشگاه بیرجند
سس زرشک، طرح برگزیده وزارت علوم
بیرجندرسا-طرح تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن به عنوان یکی از طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، این طرح توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند تهیه شده است که تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهنده‌های ارگانیک از دستاورد‌های ویژه آن است.
ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوط که پس از تولید بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابی‌های مختلف به دست آمده از جمله اقدامات انجام شده در این طرح تحقیقاتی است.
تهیه طعم و مزه‌های مختلف از این سس رژیمی از برنامه‌های توسعه آن در آینده است.

نظرات کاربران