23. مرداد 1398 - 14:07
بیرجندرسا-مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه ظرفیت ضد سرطانی اسفناج بسیار بالا است، گفت: برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره و حلق، سرطان رحم و سرطان ریه بسیار موثر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا،محسن پویان، مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی اظهار کرد: اسفناج یک گیاه دارویی مفید بوده که مزیت‌های فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه طبیعت این گیاه معتدل است، افزود: برگ آن برای کاهش تب و ورم ریه و روده کوچک موثر است.

این پژوهشگر گیاهان دارویی بیان کرد: این گیاه برای رفع درد و ورم کبد مفید بوده و برگ اسفناج با جو پوست کنده و روغن بادام شیرین به صورت پخته شده در افراد گرم مزاج سرفه‌های خشک را برطرف می‌کند و افراد سردمزاج از پخته شده آن با گوشت پرنده چاق، برنج، زنجبیل، هل و دارچین می‌توانند استفاده کنند.

پویان با اشاره به اینکه این گیاه برای درد گلو و ورم لوزه‌ها مفید است، تصریح کرد: دمنوش دانه آن برای کاهش درد احشا( اعضای داخلی شکم) و درد قلب مفید است.

وی بیان کرد: عصاره اسفناج برای سنگ مثانه، ترشح بی اختیار ادرار و سوزش مجاری ادراری کاربرد دارد و ضماد برگ پخته شده آن برای تحلیل ورم حاصل از گزش حشرات و سر باز کردن دمل مفید است.

پویان با اشاره به اینکه ظرفیت ضد سرطانی اسفناج بسیار بالا است، یادآور شد: برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره و حلق، سرطان رحم و سرطان ریه بسیار موثر است.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی خاطرنشان کرد: آش اسفناج همراه با گشنیز برای کاهش سردردهای گوارشی کاربرد دارد و پخته شده برگ آن با روغن بادام شیرین برای بیماری مالیخولیا نافع است.

نظرات کاربران