10. آبان 1397 - 12:35
بیرجندرسا-رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از چاپ کتاب "فرهنگ جامع مواد غذایی با کاربرد دارویی" ترجمه دکتر مهدی ابراهیمی، عضو مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و دکتر غلامرضا زمانی، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند خبر داد.

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا، جلال الدین صادقی اظهار کرد: کتاب "فرهنگ جامع مواد غذایی با کاربرد دارویی" راهنمایی کاربردی برای متخصصین سلامت است.

وی ادامه داد: این کتاب توسط دو تن از برجسته ترین محققین در حوزه تغذیه بالینی و داروشناسی تالیف شده است که مواردی از جمله نگارش مقالاتی برای انجمن علوم و بهداشت آمریکا و آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، نگارش فصل‌هایی از کتاب "ملزومات داروشناسی رمینگتون"، سردبیری ویرایش هشتم کتاب "مروری بر محصولات طبیعی" و ویراستاری و نویسندگی فصل مکمل‌های گیاهی و غذایی نسخه‌های متعددی از کتابچه "راهنمای مرک" را در کارنامه کاری خود دارند.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در این کتاب بیش از 270 ماده غذایی، گروه غذایی، ماده مغذی و ترکیب فیتوشیمیایی معرفی شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به میوه‌ها، سبزیجات و همچنین بسیاری از گیاهان دارویی اشاره کرد.

صادقی اظهار کرد: در این کتاب علاوه بر تعریف هر ماده غذایی، اطلاعاتی در خصوص وجود یا عدم وجود اثرات مفید مرتبط با آن، دز فعال بیولوژیکی و همچنین ایمنی ماده نیز آورده شده است.

وی تصریح کرد: وجه عمده تمایز این کتاب با سایر آثار مشابه، ارجاعات کتاب به تحقیقات بالینی یا پزشکی انجام شده روی مواد غذایی و ترکیبات فیتوشیمیایی است.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پایه و اساس تمامی مطالبی که در این کتاب گردآوری شده است، تحقیقات بالینی محققین روی مواد غذایی و ترکیبات فیتوشیمیایی بوده است، تصریح کرد: استفاده از این کتاب به عنوان مرجعی برای متخصصان تغذیه و داروشناسی برای ارائه رژیم‌های غذایی تخصصی، متخصصان، اساتید و دانشجویان فیتوشیمی، پزشکان و محققین حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی بسیار حائز اهمیت است.

صادقی یادآور شد: این کتاب با شابک 3-628-106-600-978 و شماره کتابشناسی ملی5351433 در 418 صفحه و هزار نسخه توسط انتشارات مرندیز مشهد و با همکاری جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی وارد بازار نشر شده است.

 

نظرات کاربران