به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، علی عرب نژاد صبح امروز در کمیسیون مناسب سازی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی در استان، اظهار کرد: این جشنواره در مرداد ماه سال جاری با حضور 350 نفر از سطح کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه مناسب سازی و توانمند کردن معلولین از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره است، افزود: افتتاح کافه هنر و نمایشگاه هتلینگ ویژه معلولین از برنامه های جانبی این جشنواره است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه نمایشگاه هتلینگ معلولین در هتل سپهر برپا خواهد شد، گفت: کارهای هنری معلولین در اتاق های هتل سپهر بیرجند برای بازدید شرکت کنندگان در جشنواره نصب خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه 100 ناوگان حمل و نقل برای مسئولان و معلولان شرکت کننده در جشنواره پیش بینی شده است، عنوان کرد: در سال گذشته اعتباری بالغ بر 489 میلیون ریال برای مناسب سازی محیط زندگی 163 معلول در استان هزینه شده است.
عرب نژاد ادامه داد: مناسب سازی از اهمیت ویژه ای برخوردار لذا در این راستا باید موسسه ای جهت نظارت بر استانداردهای مناسب سازی تاسیس شود.
انتهای خبر/
نظرات کاربران